minister Schultz overhandigt cheque aan Serious Ambtenaar

Ambassadeur Alef Dekker Minister Schultz van Haegen ministerie Infrastructuur en Milieu serious ambtenaarSerious Ambtenaar ontvangt cheque Melanie  Schultz

Minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) gaf op 19 december jl. een opdracht aan Serious Ambtenaar. “Hoe kun je kinderen op scholen beter leren omgaan met afval?”

Goede doel Serious Ambtenaar

Samen met de opdracht overhandigde de minister een cheque van 5.000 euro aan Alef Dekker, ambassadeur van Serious Ambtenaar en Arzu Catakli Projectleider Serious Ambtenaar. Tijdens de overhandiging gaf minister Schultz van Haegen aan dat het ministerie van IenM verbindingen ziet met het goede doel van Serious Ambtenaar.

In verbinding

“Vele ambtenaren werken hier vrijwilliger aan mee en ik vind het belangrijk dat mensen tonen dat ze verbinding hebben met alles wat er om ons heen gebeurt. Wij kunnen als ministerie niet anders dan meedoen. Alle dingen die wij doen, hebben effect op de ruimte en daarom moeten wij altijd in verbinding staan met de maatschappij”, aldus de minister die benadrukte dat de 5.000 euro zeker een goede bestemming zal krijgen.

YouTube

De overhandiging is hier te zien. – See more at: http://www.seriousambtenaar.nl/minister-schultz-overhandigt-cheque-aan-serious-ambtenaar-opdracht-vanuit-ministerie-ienm/#sthash.Xkqrp962.dpuf

Meer Serious Ambtenaar

Serious Request, een gezamenlijk initiatief van 3FM en het Rode Kruis, vraagt elk jaar aandacht voor een stille ramp. Deze stille ramp is het goede doel dat door het Glazen Huis wordt gesteund. Elk jaar wordt aandacht gevraagd voor een andere stille ramp, een mondiaal probleem dat miljoenen mensen treft. Dit jaar zetten we ons in voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. In conflictgebieden wordt seksueel geweld vaak ingezet als een vernederend wapen. Wereldwijd wordt een op de vijf vrouwen verkracht, … Voor meer informatie over zie Serious Ambtenaar.

Leave a Reply