Talent-Schatkaart biedt talent in bedrijven ontwikkelkansen

DOWNTOP en Groei! hebben gezamenlijk een ‘  Talent – Schatkaart ’ ontwikkeld.

Uw bedrijf dat zijn uw medewerkers, zowel vandaag als morgen. Zij vertegenwoordigen de potentie en drijfveren van uw bedrijf die kunnen resulteren in een vitale onderneming die zich weet te onderscheiden in de markt.

Deze potentie komt volledig los als uw medewerkers in beweging blijven en daarbij voortdurend zelf blijven leren, ook van elkaar. Zijn de medewerkers in uw onderneming  voldoende in beweging? Leren uw medewerkers nog steeds, ook van elkaar? Maken ze gebruik van ieders persoonlijke kracht en kennen ze die van zichzelf en van hun collega’s?

Hoe zet je teams in beweging zodat ze blijven leren van elkaar en hoe zorg je ervoor dat ze een gemeenschappelijk doel creëren dat aansluit bij de ambities van uw onderneming? Herkennen en waarderen ze elkaars persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, creativiteit, daadkracht en bevlogenheid? Kortom: halen ze het beste uit zichzelf en uit elkaar?

Wordt de “schat” aan kennis, vaardigheden, talenten, intelligentie, drijfveren, verlangens, inzichten en creatie vermogens binnen uw onderneming voldoende erkend en gewaardeerd en worden deze vervolgens bewust ontwikkeld en gericht ingezet om de doelstellingen van uw onderneming te realiseren? Wordt hierbij de “wat moet je” vraag gesteld of wordt de “wat wil  je” vraag gesteld? De ervaring leert dat veel bedrijven overgeleverd zijn aan het “moeten”, maar dat de bedrijven waar het “willen” centraal staat het beste uit hun medewerkers, uit hun teams halen.

DOWNTOP en Groei! hebben hun krachten gebundeld en een programma ontwikkeld dat de ‘verborgen schatten’ binnen uw onderneming zichtbaar maakt. We maken hiervoor de ‘ Talent – Schatkaart ‘ binnen uw bedrijf en leggen daarmee de verborgen en onbewuste slimme vermogens in mensen en teams op een dynamische en speelse wijze bloot. Daarna is het geen “business as usual” meer, maar integreren we het  samen met u en uw medewerkers binnen uw teams en onderneming, zodat dit leer- en  bewustwordingsproces doorgaat. Het resultaat is meer initiatieven, creativiteit, samenwerking en bevlogenheid bij uw mensen en teams, waardoor ook het lerend vermogen binnen uw bedrijf zal worden vergroot.

Als u meer informatie wilt hebben over hoe wij gezamenlijk met u uw ‘ Talent – Schatkaart ’ in beeld kunnen brengen zodat uw bedrijf zich blijvend (meer) onderscheid in de markt, neem dan contact op met Alef Dekker (bel 06- 339 338 40 of stuur een DOWNTOP)  of neem contact op met Jan van Rouwendal (bel 06- 547 78 820 of stuur een AllesGroeit!)

Dit bericht is ook geplaatst op  AllesGroeit!

De kern: talent ontdekken, talent ontwikkelen en talent richten

Leave a Reply