Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP): Plezier, Ontwikkelen & Prestaties

Omdat Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) worden ingezet om de talenten te herkennen, te erkennen en te ontwikkelen passen deze activiteiten goed in het professionaliseren van het personeelsmanagement. Het verhogen van de (duurzame) inzetbaarheid van de werknemers in het arbeidsproces is hierbij van groot belang.

Wilt u hierbij ondersteuning, dan kan ik u o.a. het volgende bieden:

* Talentontwikkeling bij loopbaanoriëntatie en –ontwikkeling. Deze vorm van coachen kan worden ingezet bij mobiliteitsvraagstukken en outplacement.

* Persoonlijke ontwikkeling. Deze vorm van coachen kan worden ingezet voor een ieder die beter zicht wil krijgen in zichzelf, persoonlijk gedrag, intrinsieke motivatie en valkuilen.

* Management Development. Deze vorm van coachen wordt ingezet bij ontwikkeling van managementvaardigheden en het leidinggeven op een authentieke wijze.

* Investors in People traject. Binnen een Investors in People -traject wordt onder andere uw HRM-beleid en -praktijk geprofessionaliseerd. Daarnaast krijgt u door het keurmerk Investors in People een prima instument in het kader van uw arbeidsmarktcommunicatie in handen.  Wilt u meer weten over de resultaten van het Investors in People traject dan: Lees verder

Lees ook:

Personeel snakt naar Persoonlijk Opleidingsplan (Slechts 3 op de 10 werknemers heeft een Persoonlijk OpleidingsPlan (POP) en het Persoonlijk OpleidingsBudget [POB] komt nog minder voor……….)

Hoe maak je een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Alle talenten tellen. De pijlers onder organisatiesucces.   (……..Ik zelf denk dat je guts & brains nodig hebt om succes te boeken, ook op het thema dat in het boek centraal staat. Organisaties, natuurlijk nog lang niet allemaal, realiseren zich in toenemende mate dat het succes  afhangt van hun medewerkers…….)

Meer dan een introductieprogramma nieuwe medewerkers!’  (……Nieuwe medewerkers zijn de eerste maanden niet of nauwelijks productief. Of vertrekken alweer binnen een jaar. Een kostbare zaak. Zeker in deze tijden is een goed introductiebeleid daarom extra van belang om. ………)

trefwoorden: Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Team Ontwikkelingsplan (TOP), Ontwikkeling, Leren, Effectiviteit van Leren en Ontwikkelen, Informeel leren, Formeel leren, Informeel Persooonlijk Ontwikkelingsplan (IPO), Formeel Persoonlijk Ontwikkelingsplan (FPO), Persoonlijk Ontwikkelingsplan koppelen aan doelstellingen van de organisatie, Team Ontwikkelingsplan koppelen aan doelstellingen van de organisatie, lerend vermogen van individue & team & organisatie

Leave a Reply