Kennismakingsworkshop Investors in People

Kennismaking

Kennismakingsworkshop Investors in People : Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde die Investors in People (IiP) uw organisatie kan bieden? Wilt u meer praktische informatie over de Investors in People aanpak? Wilt u als organisatie weten waar u op de zogenaamde Investors in People -ladder staat?

De kennismakingsworkshop Investors in People geeft u naast informatie over Investors in People en de toepassingsmogelijkheden, ook inzicht in waar uw organisatie op dat moment staat ten opzichte van de Investors in People Standaard.

De kennismakingsworkshop Investors in People geeft u ook energie en tips om met meer resultaat met uw ‘mens-agenda’ verder te gaan.

Resultaten

Na het volgen van deze kennismakingsworkshop Investors in People kunt u onder andere het volgende resultaat verwachten:

  • U kent de inhoud van Investors in People en de toegevoegde waarde ervan voor uw organisatie;
  • U bent op de hoogte van praktische ervaringen & resultaten met Investors in People bij uiteenlopende organisaties;
  • U bent op de hoogte van de belangrijkste kritische succesfactoren in alle fasen van het Investors in People -traject;
  • En u gaat in de Kennismakingsworkshop Investors in People direct aan de slag met uw eigen organisatie

Deze interactieve Kennismakingsworkshop Investors in People is bestemd voor not-for-profit organisaties (bijvoorbeeld zorg & welzijn), bedrijfsleven en (semi-) overheid en duurt 3 uur.

Informatie

Wilt u meer informatie en/of afspraken maken over het verzorgen van deze Kennismakingsworkshop Investors in People, dan kunt gebruik maken van het contactformulier of bellen met 0513 – 572 564 of 06 – 339 338 40 (Alef Dekker, jarenlang erkend Investors in People adviseur geweest)

Trefwoord: Kennismakingsworkshop Investors in People