Serious Ambtenaar in gesprek met ministerie IenM

Serious Ambtenaar ministerie IenM YouTubeSerious Ambtenaar

Serious Ambtenaar ambassadeur Alef Dekker in gesprek met Margriet Vonno, directeur Strategie en Politiek Advies op het ministerie van IenM, Willemieke Hornis, voorzitter Jonge ambtenaren Infrastructuur en Milieu en Arzu Çatakli, projectleider Serious Ambtenaar.

Infrastructuur en Milieu

Margriet Vonno van het ministerie van Infrastructuur en Milieu zegt geïnspireerd te zijn door de massale aanmelding van jonge ambtenaren voor Serious Ambtenaar. “Ik ben er heel trots op.” Daarom heeft het ministerie ook nog een opdracht geformuleerd en 5.000 euro beschikbaar gesteld aan het goede doel van 2014. Vanuit JIM, Jong IenM, is een groot aantal aanmeldingen binnen gekomen bij de organisatie van Serious Ambtenaar.

JIM

JIM-voorzitter Willemieke Hornis stelt vast dat Serious Ambtenaar de jonge ambtenaar ook kansen biedt om samen met de maatschappij aan goede zaken deel te nemen. “Dat wij daarin worden gesteund door de directie, is een extra duwtje in de rug.”

Vrijwilliger

Vrijwilligers die zich opgeven zetten twee dagen van hun vrije tijd belangeloos in om in teamverband een (advies) opdracht uit te voeren bij een andere organisatie. Bij de aanmelding kun je een categorie selecteren om aan te geven waar jouw expertise ligt. Op deze manier kan de organisatie van Serious Ambtenaar zorgen voor een goede match tussen de professionals en de vraag van de opdrachtgevers. Wil je meedoen? Geef je dan op via AANMELDINGSFORMULIER

Leave a Reply