Startende ondernemer? The Next Entrepreneur van 2013?

Startende ondernemerBen jij een ambitieuze startende ondernemer? Heb jij plannen voor een eigen bedrijf of ben jij tijdens de afgelopen twee jaar gestart? Ga dan nu naar thenextentrepreneur.nl en ontvang praktische informatie en tips om jezelf te verbeteren. Ook kun je meedoen aan de verkiezing The Next Entrepreneur 2013 en kans maken op € 13.013. Word in één klap nationaal bekend en vergroot je netwerk!

Blijf jezelf verbeteren

Als startende ondernemer ben je continu in beweging. Je bruist van de ideeën, maar komt ook uitdagingen tegen op je pad. Met de gratis online scan van The Next Entrepreneur kun je uitzoeken hoe je er nú voor staat. Wat gaat goed en op welke punten kun je jezelf nog verbeteren? Op basis van de persoonlijke uitkomst van de scan krijg je, als je dat wil, relevante informatie, tips & tricks en inspirerende artikelen toegestuurd. Ook ontvang je maandelijks een thematische nieuwsbrief met informatie voor startende ondernemers.

Word jij The Next Entrepreneur 2013?

Zin in een uitdaging? Schrijf je dan nu vóór 1 oktober 2013 in voor de verkiezing van The Next Entrepreneur 2013. Ga de strijd aan met andere startende ondernemers en overtuig de vakjury van jouw drijfveren om te ondernemen. Vertel ze wat jouw ondernemerschap zo uniek maakt en natuurlijk hoe jouw businessplan eruit ziet. Vier startende ondernemers worden geselecteerd voor de finale op 21 november. De vakjury en het publiek kiezen dan The Next Entrepreneur 2013.

Startende ondernemer succesvol?

Als je de scan gedaan hebt, ontvangt je direct:

  • Een persoonlijke to do-lijst met verbeteradviezen
  • Een score waarmee je aan een uitdagende verkiezing mee kan doen
  • Kans op media-aandacht en een prijs van €13.013!

http://www.thenextentrepreneur.nl/

startende ondernemer creëert

Wil je als startende ondernemer meer kansen creëren voor jezelf, bijvoorbeeld in de verkiezing van The Next Entrepreneur 2013, neem dan contact op met Alef Dekker (06- 339 338 40). Alef dekker is o.a. coach geweest van de Nederlands kampioen College Company en van 2 Noordelijk College Company kampioenen. (De College Company’s zijn startende studentenbedrijven die de markt op gaan met nieuwe concepten.)

Gebruikte bron: http://www.thenextentrepreneur.nl/

Leave a Reply