Investors in People (IiP) in Nederland: 3 nieuwe erkenningen

Investors in People verwelkomde de afgelopen maanden drie nieuwe organisaties die het keurmerk verwierven. Acht bestaande ‘Investors’ slaagden erin hun accreditatie opnieuw te behalen.

De drie nieuwe ‘Investors’ zijn het Maarten van Rossem college, SW-organisatie Patijnenburg en Tomatori Food Systems. De volgende acht organisaties doorliepen een geslaagde reassessment: Netwerk VSP (verspreiding folders/bladen), Provincie Overijssel, Schöck Nederland (innovatieve bouwoplossingen), Juridische Hogeschool, Groningse Schoolvereniging, Van Smaak (maaltijdleverancier) en de Academie Management en Bestuur van Avans Hogeschool. De Academie voor Financieel Management van Avans Hogeschool behaalde onlangs zelfs het zilveren Investors in People-keurmerk. (Naar ‘AFM (Avans) haalt zilver’)

Maarten van Rossem college

De Arhemse VMBO-school Maarten van Rossem streeft naar een stimulerende leeromgeving, waarin ICT maar ook buitenschools leren een belangrijke positie innemen.

Sociale Werkvoorziening Patijnenburg

Het Westlandse Patijnenburg zet de arbeidsontwikkeling van medewerkers centraal. Het verricht een scala aan uiteenlopende activiteiten, zoals inkoop- en voorraadbeheer, elektromontage, verpakken, metaalbewerking, digitale archivering, catering van bedrijfslunches, schoonmaak en groenonderhoud.

Tomatori

Het Oost-Brabantse Tomatori levert onder andere verpakkingslijnen, portioneermachines en allerlei andere apparatuur op voedingsgebied. Het MKB-bedrijf wil zich in de markt én in de arbeidsmarkt onderscheiden. Het bedrijf ziet zijn technische geschoolde medewerkers als essentieel voor de kwaliteit en daarmee voor tevreden klanten.

Investors in People adviseurs

Bij SW bedrijf Patijnenburg was de ondersteuning bij dit succesvolle IiP-traject in handen van Corne van Hest en Alef Dekker, allebeide erkend Investors in People Specialist. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alef Dekker (06- 339 338 40) of een mail sturen naar Alef Dekker

Bron: gedeeltelijk Investors in People Nederland

Leave a Reply