Feedback op gratis coaching door coach

Feedback op gratis coaching: (Wil jij ook een gratis coachingsgesprek? Zie dan onderaan deze feedback!)

Hoi Alef,

Ik dacht je even op de hoogte te brengen van het vervolg naar aanleiding van ons gesprek .

Het heeft even geduurd voor alles wat wij besproken hebben ook daadwerkelijk ‘geland’ was. Stoeien met jezelf is niet altijd makkelijk of leuk, maar ik heb het gevoel dat het helpt om verder te komen.

Je hebt gelijk met het feit dat er nog een deel acceptatie van mijn beperking aanwezig is en was. Ik laat het los en ik moet zeggen dat het rust geeft. Het voelt alsof mijn lichaam (en geest) een soort diepe zucht geeft, nu ik het loslaat. Het zal zo af en toe nog wel de kop opsteken, maar dat mag.

Ik heb besloten mijn studie te stoppen. Het kostte mij ontzettend veel energie om dat doel wat ik mijzelf gesteld had, te bereiken. Het is het niet waard, dus ik geef het op, ook al voelt het niet als falen.

Ik ga verder met het goudsmeden op mijn eigen weg, dat levert mij veel meer energie op dan het vorige pad. Nu eens even kijken welke deur er op een kier staat nu ik deze studie-deur heb dicht gedaan.

 Dank nogmaals voor jouw onbaatzuchtige hulp! Het heeft mij weer een stapje verder geholpen in mijn ontwikkeling als mens.

Gratis coaching

Mocht jou bovenstaande reactie inspireren om ook een keer een gratis coachingsgesprek te hebben met mij, dan bied ik jou dit kwartaal misschien dit gratis coachingsgesprek aan. (ieder eerste verzoek van de maand wordt gehonoreerd). Dit kwartaal biedt ik namelijk iedere maand 1 persoon deze kans.  Ik heb dan wel 2 ‘eisen’. De eerste ‘eis’ is dat ik voor mijn werk bij jouw in de buurt ben, of wat natuurlijk ook kan is dat je gewoon naar Langezwaag komt. De tweede ‘eis’ is dat je mij jouw feedback stuurt en aangeeft wat na 2-3 weken jouw ontwikkelingsresultaten zijn. Ben jij de eerste in februari of in maart?

Mocht je gebruik willen maken van dit aanbod, stuur mij dan een mailtje  of bel me even op (mobiel: 06- 339 338 40).

Onderwerp: Feedback op gratis coaching

 

Leave a Reply