Beste Werkgevers Awards van 2012 Buurtzorg & Geas Energiewacht

Beste Werkgevers Awards

Op 9 oktober 2012 zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam de Beste Werkgevers Awards uitgereikt. De grote winnaars van 2012 zijn Stichting Buurtzorg Nederland, Geas Energiewacht, Ordina en Fox-IT. De Beste Werkgevers Awards zijn uitgereikt door Effectory en VNU Vacature Media.

De winnaars

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Ruim 300 organisaties hebben deelgenomen aan het onafhankelijke onderzoek. In totaal hebben 190.000 respondenten hun mening gegeven.

In de categorie meer dan 1.000 medewerkers:

Hoogste score: Stichting Buurtzorg Nederland
Wat zeggen de medewerkers

“door de zelfsturende teams kunnen we ons vak (weer) uitoefenen en onze clienten de beste zorg bieden”“door de collegiale samenwerking met professionele collega’s worden de beste oplossingen bedacht, hier kan geen manager tegenop!”“door de ondersteunende houding van coaches en kantoor Almelo worden vragen snel opgelost”

Grootste stijger: Ordina

In de categorie minder dan 1.000 medewerkers:

Hoogste score: Geas Energiewacht
Wat zeggen de medewerkers

´“Energie is boeiend en belangrijk voor de samenleving. Volledig maatschappelijk verantwoord ondernemen. ”´´“Vooral op deze voet verder gaan met het bedrijf, en de fantastische omgang tussen top en werknemer. ”´´“No-nonsense mentaliteit behouden, blijven innoveren en kosten in de hand houden. ”

Grootste stijger: Fox-IT

Wat zeggen de medewerkers

´“Er wordt geen onderscheid gemaakt op basis van functie, ik word door iedereen gewaardeerd. Top!”´´“Veel technische uitdagingen en veel mensen om je heen die over technische kennis beschikken.”´´“Goede arbeidsvoorwaarden en een innovatieve organisatie waar echt aandacht aan mensen wordt gegeven.”

CROON IN TOP 10 BESTE WERKGEVERS

Croon Elektrotechniek

Croon Elektrotechniek behoort tot de tien beste werkgevers van Nederland. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Effectory en VNU Media (Intermediair). Croon bezet op de ranglijst de 6e positie. Croon dankt deze positie aan zijn voortdurende inzet voor goed werkgeverschap. Dit blijkt ook uit het cijfer van de algemene medewerkerstevredenheid, deze is dit jaar gestegen van een 7,7 naar een 8,1.

Techniek en technische kennis worden steeds belangrijker. Croon is het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland. We zijn actief in de industrie, de utiliteitsbouw, marine & offshore en infrastructuur. Onze meer dan tweeduizend mensen hebben passie voor techniek. Ze weten waar ze over praten. Ze voelen zich thuis in een bedrijf dat elke dag beter wil zijn.

GOED WERKGEVERSCHAP IS DE BASIS

Croon is zo goed als zijn medewerkers. Daarom investeert Croon in goed werkgeverschap. Als enig Nederlands bedrijf in de elektrotechniek heeft Croon het Investors in People-keurmerk. Levenslang leren, aandacht voor loopbaanontwikkeling en vaste contracten zorgen ervoor dat Croon al jaren hoog scoort onder de Beste Werkgevers van Nederland. En onder zijn opdrachtgevers.

De complete lijst

Benieuwd naar de top 100 Beste Werkgevers van Nederland? Bekijk de complete lijst.

Leave a Reply