HR wil sneller en effectiever selecteren (Werving & Selectie, Recruitment, Talentmanagement, Aanstellen, Ontwikkelen, Resultaat)

Snel en slagvaardig selecteren wordt steeds belangrijker

28 procent van de HR-professionals vraagt zich af of hun organisatie op dit moment de juiste mensen aanneemt. Dat blijkt uit een enquête van HFMtalentindex onder 320 Nederlandse HR-professionals. Een kwart van hen geeft aan dat zij hun selectieproces willen versnellen en toch betere selectiebeslissingen willen nemen.

Veel HR-professionals zoeken daarbij meer houvast, blijkt uit de enquête. Als zij een nieuwe medewerker aannemen, dan willen zij zeker weten dat die persoon over de juiste kwaliteiten beschikt. Tegelijkertijd willen zij voorkomen dat ze geschikte kandidaten onterecht laten lopen. (bron: MT)

Krachtig instrument
Voor die HR-professionals die over een krachtig instrument willen beschikken adviseer ik gebruik te maken van een ontologisch systeem dat al jaren achtereen constante prestaties levert. Met dit ontologisch analysesysteem kan maatwerk worden geleverd, ook door vele functies geïntegreerd aan te bieden. Het maakt niet alleen competenties zichtbaar, maar voert ook de matching uit met maatwerkprofielen, het legt een koppeling met functiewaardering en biedt bovendien gerichte coachings- en leidinggevende indicaties (concrete tips & adviezen).

Voor meer informatie neem contact op middels contactformulier of bel met 06- 339 338 40

Bron: ManagersOnline

Leave a Reply