Atlas Beveiliging verdient het Keurmerk Beveiliging

Twee assessoren van de BSI Group onderzoeken de kwaliteit van Atlas Beveiliging. (dhr. Inan Atlas 2e van links)

De directie van Atlas Beveiliging in Emmen, bij monde van de heer Inan Atlas, zegt hierover “dat mijn bedrijf het onderzoek glansrijk heeft doorlopen is een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daar kan de hele organisatie trots op zijn, met recht!”.

Waarom een Keurmerk Beveiliging ?
Kwaliteit en professionaliteit van een beveiligingsorganisatie zijn voor de opdrachtgevers van het grootste belang. Daarom heeft de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) het initiatief genomen voor een Keurmerk Beveiliging (voor de particuliere beveiligingsbranche). Dit Keurmerk Beveiliging is bestemd voor de algemene beveiligingsorganisaties, zoals Atlas Beveiliging.

“Door middel van het Keurmerk Beveiliging heeft mijn bedrijf een goed instrument in handen om er voor te zorgen dat de kwaliteit van onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers hoog blijft.”, zo stelt de Inan Atlas.

Twee assessoren van BSI Group hebben het onderzoek in het kader van het Keurmerk Beveiliging uitgevoerd. Hun advies aan de keurmerkhouder luidt: “Atlas Beveiliging verdient zondermeer het keurmerk!”. De begeleiding van dit traject was in handen van DOWNTOP; Alef Dekker adviseur Keurmerk Beveiliging.

Leave a Reply