‘Goed hr-beleid is het belangrijkste’ zegt Arnoud Wiezer Geveke

“We hebben een klimaat gecreëerd waarin onze mensen de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Het enige wat wij vervolgens nog moeten doen, is de juiste mensen vinden.” (uitspraak van Arnoud Wiezer, CEO van Geveke Werktuigbouw)

Een echte Investor in People organisatie, zou ik zeggen, althans goeddeels. Nu nog meer uit de aanwezige talenten halen en nog beter in staat zijn om de juiste mensen te vinden en vervolgens te binden, te laten groeien En te laten bloeien. Natuurlijk niet als doel in zich, maar om deze ontwikkeling effectief te koppelen aan het realiseren van de doelstellingen van Geveke Werktuigbouw. Dat is de uitdaging!
Met Investors in People & RDA moet dat zeker lukken!

Nog een uitsmijter:
“2009 was ons best year ever. Het geheim zit hem denk ik in ons professionele hr-beleid”, stelt uitblinker Geveke Werktuigbouw.

gebruikte bron

Als u meer informatie wilt over Investors in People, dan kunt u contact opnemen met Alef Dekker, erkend Investors in People adviseur, middels het contactformulier of door te bellen met 06- 339 338 40. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken als u meer schriftelijke informatie wilt ontvangen over de Nieuwe Aanpak van Investors in People New Approach.

 

Leave a Reply